Ontspanningstherapie in Amsterdam; fysiotherapie Amsterdam centrum; ontspanningstherapie Amsterdam; Van Dixhoorn-methode;

Ontspanningstherapie: meer rust in lichaam en geest

Nek-, rug- en schouderklachten, maar ook benauwdheid, chronische vermoeidheid en angstaanvallen kunnen ontstaan door overspanning. Komt een van deze klachten u bekend voor? Dan biedt de Van Dixhoorn-methode, een adem- en ontspanningstherapie, mogelijk uitkomst voor u. Bij Praktijk voor Fysiotherapie Rozenstraat in het centrum van Amsterdam zijn we gespecialiseerd in deze methode.

Praktijk voor Fysiotherapie Rozenstraat in Amsterdam;

Leren ontspannen met de Van Dixhoorn-methode

Deze adem- en ontspanningstherapie bestaat uit eenvoudige oefeningen. Het biedt u handgrepen waardoor u zich bewust wordt van de spanning in uw lichaam en u leert deze los te laten.

Uw ademhaling wordt makkelijker en de fysieke en mentale spanning neemt af. U zult merken dat uw houding verbetert en het bewegen makkelijker en soepeler gaat.

Onze fysiotherapeute Corrie Leenhouts en Dilia Scheffer zijn ook adem- en ontspanningstherapeute. Beide zijn gespecialiseerd in de Van Dixhoorn-methode. Corrie is jarenlang verbonden geweest aan de opleiding Van Dixhoorn. Ze heeft bij het NPI de cursus hyperventilatie gegeven.

Ontspanningstherapie iets voor mij?

Wilt u meer weten over ontspanningstherapie en of het iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of plan direct een gratis intake in.